top of page

Stijlvol in straatwerk

Verhulst Tuinprojecten is gespecialiseerd in ambachtelijk straatwerk voor particulieren. Hoogwaardige kwaliteit staat altijd voorop, vakmanschap staat hoog in het vaandel. Met bijna 25 jaar ervaring legt Antwan uw straatwerk van begin tot eind aan. Hierbij kan Antwan u ook assisteren met het voorbereidende werk als grondwerk en het aanleggen van leidingen.  

Het specialisme van Verhulst Tuinprojecten is straatwerk. Voor het tuinontwerp en de aanplanting van de tuin wordt samengewerkt met tuinarchitecten en gerenommeerde hoveniers. Door te werken met specialisten wordt de kwaliteit van uw tuin altijd gewaarborgd.

Het aanleggen van uw droomtuin is een persoonlijk traject. Samen komen we tot het gewenste eindresultaat, van tekening tot prachtig straatwerk. Gezamenlijk de tuin aanleggen behoort zeker tot de mogelijkheden. Door Antwan te assisteren bij hand en spandiensten draagt u het spreekwoordelijke steentje bij aan uw droomtuin. 

Verhulst Tuinprojecten is gevestigd in het Brabantse dorp Heukelom, vlakbij Oisterwijk. We zijn gericht op particulieren in een straal van 15 km rondom Oisterwijk. 

Onderhoudstips

Stenen zijn een natuurproduct en liggen buiten. Onderhoudsvrij bestaat niet, onderhoudsvriendelijk wel. Enkele tips om jaren van uw straatwerk te genieten:

  • Haal op tijd het groen tussen de stoep weg 

  • Bestrijd ongedierte tijdig om verzakking te voorkomen

  • Ontlast het straatwerk tijdens de dooiperiode in de winter en geef het water de tijd om weg te zakken. Zo worden sporen in de stoep voorkomen

Detail_Tekengebied 1.png
bottom of page